Mikroplarla tek başına savaşan mucize şurup! 1 kaşığı bile çöken bağışıklığı güçlendiriyor

Posted by

Vücudumuzun sağlıklı olması ve güçlü bir bağışıklığa sahip olmak birçok hastalıktan kurtulmak ya da yakalanmamak için en çok dikkat etmemiz gereken konulardan biri.

Güçlü bir bağışıklık için beslenme ve uyku düzenimize dikkat etmeli, takviye kullanmayı ihmal etmemeliyiz.

Takviyelerin yanı sıra günlük rutinlerimizde de bazı düzenlemeler yapmaya ihtiyacımız var.Özellikle kış mevsimlerinde bitki çaylarına ve bağışıklığımızı güçlü tutacak karışımlara ihtiyacımız olabilir.

Birazdan vereceğimiz kış şurubu tarifi de tam olarak bu ihtiyacınızı karşılamak için var. Basit ve etkili bu tarifle hastalıklar sizi teğet geçecek, dışardan gelecek mikroplara karşı doğal bir kalkanınız olacak.

Vücudumuzun daha fazla desteğe ihtiyacı olduğu bugünlerde zencefil, bal ve limondan oluşan kış şurubunu hazırlamaya başlayalım.Kış şurubu tarifi için orta boy bir kavanoz, 1 adet kök taze zencefil, 2 adet limon, 4 adet çubuk tarçın ve bala ihtiyacınız var.

Yapmanız gerekenler güzelce doğradığınız tüm malzemeleri kavanozun içine yerleştirmek ve malzemelerin üzerini geçene kadar bal eklemek. Kavanozun kapağını kapatıp bu şurubu 2 gün boyunca buzdolabında beklettikten sonra tüketmeye başlayabilirsiniz.

Şurubun sıvı kısmını sabahları kahvaltıdan sonra tüketmelisiniz. Yetişkinler için 1 yemek kaşığı, çocuklar için ise 1 tatlı kaşığı ölçekte tüketilmesi gerekiyor. Bu karışımı dolapta muhafaza etmeniz gerektiğini unutmayın.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir